Bericht versturen
Beijing MITSCN Co., Ltd.
E-mail sales@mitscn.com TEL.: +86-10-64933458
Huis >

Beijing MITSCN Co., Ltd. Fabrieksproductielijn

Fabrieksreis
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Fabrieksproductielijn
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Fabrieksproductielijn
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Fabrieksproductielijn
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Fabrieksproductielijn
Productielijn

Co. van Peking MITSCN, Ltd is een leverancier die van de technologieoplossing zich in zonne photovoltaic machtssysteem specialiseren, doel aan het verstrekken van de beste zonnemachtsoplossingen voor klanten. Onze producten behandelden gecentraliseerd, de verdeelde, en systemen van de huishouden zonnemacht, met inbegrip van photovoltaic modules, omschakelaars, en de systemen van de batterijopslag, enz. Wij zijn hoofdnadruk op internationale markt, die het beste en de meeste rendabele zonnemachtssystemen over de hele wereld verstrekken aan klanten.

Als de oplossingsleverancier van het zonnemachtssysteem, verstrekt MITSCN niet alleen de producten van uitstekende kwaliteit maar ook biedt uitvoerige technische ondersteuning en oplossingen voor klanten aan. Ons technisch team met inbegrip van ervaren ingenieurs en professionele technici met goed zonnemachts technische kennis en het innovatieve denken, staat toe om een geschikte oplossing voor verschillende klantenbehoeften te maken. Wij werken nauw met klanten samen, begrijp diep hun behoeften en kwesties, en verleen diverse steun zoals pre-sales overleg, technische begeleiding, techniekontwerp, bouw ter plaatse, en de naverkoopdienst om de installatie en de verrichting van zonnemachtssystemen te verzekeren die regelmatig en veilig werken. Ondertussen, kiezen wij onze partners met hoogste-rij verwerkende onderneming in China, dat geavanceerde technologie en professionele productieervaring heeft, die de kwaliteit en de prestaties van onze producten en oplossing verzekeren.

Co. van Peking MITSCN, Ltd verstrekt producten op diverse gebieden, met inbegrip van woon, commerciële, en industriesectoren wijd worden gebruikt die. Onze producten hebben karakter met hoog rendement, milieuvriendelijk, betrouwbaarheid, en veiligheid, en voorzien klanten van stal en de oplossing van de veiligheids zonnemacht. MITSCN niet alleen verstrekt namelijk het product van uitstekende kwaliteit en oplossing aan onze klanten, maar ook biedt de professionele pre-sales en naverkoopdiensten aan om ervoor te zorgen dat onze klant een beter gebruikerservaring en een systeemonderhoud kan krijgen.

De opdracht van MITSCN moet klant verstrekken de waardevolste oplossing van het zonnemachtssysteem en tot de duurzame milieuontwikkeling bijdragen. Wij zijn geëngageerd aan het bevorderen van de ontwikkeling en de toepassing van zonne photovoltaic technologie, om energieovergang te bereiken en het verminderen van koolstofemissie over de wereld. Wij zullen en betere product en de dienst verlenen aan onze klanten blijven vernieuwen, om de welvaart en de ontwikkeling van de zonnemachtsindustrie te krijgen. Ons doel is een vertrouwde op partner voor onze klant te worden en tot hun duurzame ontwikkeling bij te dragen.

 

Co. van Peking MITSCN, Ltd heeft met het niveau photovoltaic vervaardiging samengewerkt van China tier1 en andere globale hoogste photovoltaic fabrikanten om uitstekende kwaliteit te bouwen verdeelden zonneelektrische centrales. Tot dusver, hebben wij reeds photovoltaic elektrische centrales in vele plaatsen in het vasteland van China installeren, om klanten te helpen de problemen van moeilijk en duur elektriciteitsverbruik oplossen, en zullen alle klanten over de wereld helpen om een Professionele, Rendabele het systeemoplossing van de zonnemachtsgeneratie te hebben, de wereld met schoonheid en groen milieu te maken.

 

Na strikt overzicht door professioneel certificatieagentschap, Co. van PEKING MITSCN, ging Ltd met succes GB/T19001-2016/ISO9001 over: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015. Dit succesvolle certificatietekens dat ons bedrijf een nieuw niveau in het beheer van normalisatie heeft bereikt. Sedertdien zal ons bedrijf strikt GB/T19001-2016/ISO9001 uitvoeren: 2015 standaardiseerde beheer op het gebied van photovoltaic modules, omschakelaars en de producten van de energieaccu, en rust een specifiek kwaliteitsbewakings technisch team uit om productie en kwaliteit te controleren, en klanten te voorzien van dubbele Laagkwaliteitsborging, en streeft ernaar om elke orde van klanten te voltooien op tijd, hoogte - kwaliteit en strikte hoeveelheid. De „overleving door kwaliteit, ontwikkeling door normen“ is de constante achtervolging van MITSCN.

Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 0Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 1Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 2Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 3Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 4Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 5Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 6

 

Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 7

Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 8Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 9Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 10Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 11Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 12Beijing MITSCN Co., Ltd. fabriek productielijn 13

Contacteer op elk ogenblik ons

+86-10-64933458
Huixinplein, de Weg van het Oosten van NO.8 Beichen, Chaoyang-District, Peking, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons