Να στείλετε μήνυμα
Beijing MITSCN Co., Ltd.
Σπίτι >

Beijing MITSCN Co., Ltd. Γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Beijing MITSCN Co., Ltd. Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή παραγωγής

Η Co. του Πεκίνου MITSCN, ΕΠΕ είναι ένας προμηθευτής λύσης τεχνολογίας που ειδικεύεται στο ηλιακό φωτοβολταϊκό ηλεκτρικό σύστημα, στόχος στην παροχή των καλύτερων λύσεων ηλιακής ενέργειας για τους πελάτες. Τα προϊόντα μας κάλυψαν συγκεντρωμένος, διανεμημένα, και συστήματα ηλιακής ενέργειας οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των φωτοβολταϊκών ενοτήτων, των αναστροφέων, και των συστημάτων αποθήκευσης μπαταριών, κ.λπ. Είμαστε κύρια εστίαση στη διεθνή αγορά, που παρέχει το καλύτερο και τα περισσότερα οικονομικώς αποδοτικά συστήματα ηλιακής ενέργειας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Σαν προμηθευτή λύσης συστημάτων ηλιακής ενέργειας, MITSCN όχι μόνο παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και προσφέρει την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και τις λύσεις για τους πελάτες. Η τεχνική ομάδα μας συμπεριλαμβανομένων των πεπειραμένων μηχανικών και των επαγγελματικών τεχνικών με καλά τις τεχνικές γνώσεις ηλιακής ενέργειας και την καινοτόμο σκέψη, επιτρέπει να προσαρμόσει μια κατάλληλη λύση για τις διαφορετικές ανάγκες πελατών. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες, καταλάβετε βαθειά τις ανάγκες και τα ζητήματά τους, και παρέχετε τη διάφορη υποστήριξη όπως pre-sales οι διαβουλεύσεις, η τεχνική καθοδήγηση, το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, η επιτόπια κατασκευή, και η υπηρεσία μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσετε την εγκατάσταση και τη λειτουργία των συστημάτων ηλιακής ενέργειας που λειτουργούν ομαλά και ακίνδυνα. Εν τω μεταξύ, επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με την κατασκευαστική επιχείρηση τοπ-σειρών στην Κίνα, η οποία έχει τη προηγμένη τεχνολογία και την επαγγελματική εμπειρία παραγωγής, που εξασφαλίζει την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων και της λύσης μας.

Η Co. του Πεκίνου MITSCN, ΕΠΕ παρέχει τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων, εμπορικών, και βιομηχανικών τομέων. Τα προϊόντα μας έχουν το χαρακτήρα με την υψηλής απόδοσης, φιλική προς το περιβάλλον, αξιοπιστία, και την ασφάλεια, και παρέχουν στους πελάτες το σταύλο και τη λύση ηλιακής ενέργειας ασφάλειας. Πράγματι, MITSCN όχι μόνο παρέχει το υψηλής ποιότητας προϊόν και τη λύση στους πελάτες μας, αλλά και προσφέρει τις επαγγελματικές pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσίες για να εξασφαλίσει ότι ο πελάτης μας μπορεί να πάρει μια καλύτερες εμπειρία χρηστών και μια συντήρηση συστημάτων.

Η αποστολή MITSCN είναι να παρασχεθεί ο πελάτης η πολυτιμότερη λύση συστημάτων ηλιακής ενέργειας και να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη περιβάλλοντος. Είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση της ανάπτυξης και της εφαρμογής της ηλιακής φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, για να επιτύχουμε την ενεργειακή μετάβαση και τη μείωση της εκπομπής άνθρακα πέρα από τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε το καλύτερες προϊόν και την υπηρεσία στους πελάτες μας, για να πάρουμε την ευημερία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλιακής ενέργειας. Ο στόχος μας είναι να γίνει εμπιστευμένος συνεργάτης για τον πελάτη μας και να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη τους.

 

Η Co. του Πεκίνου MITSCN, ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με τις φωτοβολταϊκές κατασκευές επιπέδων της Κίνας tier1 και άλλοι σφαιρικοί τοπ φωτοβολταϊκοί κατασκευαστές για να χτίσουν την υψηλή ποιότητα διένειμαν τις εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας. Μέχρι στιγμής, πρέπει να εγκαταστήσουμε ήδη τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας σε ισχύ πολλές στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας, για να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα της δύσκολης και ακριβής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, και θα βοηθήσουμε όλους τους πελάτες πέρα από τον κόσμο για να έχουμε μια επαγγελματική, οικονομικά αποδοτική λύση συστημάτων παραγωγής ηλιακής ενέργειας, να κάνουμε τον κόσμο με την ομορφιά και το πράσινο περιβάλλον.

 

Μετά από την ακριβή αναθεώρηση από την επαγγελματική αντιπροσωπεία πιστοποίησης, Co. του ΠΕΚΙΝΟΥ MITSCN, το ΕΠΕ πέρασε επιτυχώς το GB/T19001-2016/ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2015. Σημάδια αυτής της επιτυχή πιστοποίησης ότι η επιχείρησή μας έχει φθάσει σε ένα νέο επίπεδο στη διαχείριση της τυποποίησης. Από τότε, η επιχείρησή μας θα εφαρμόσει αυστηρά GB/T19001-2016/ISO9001: το 2015 τυποποίησε τη διαχείριση στον τομέα των φωτοβολταϊκών ενοτήτων, των αναστροφέων και των προϊόντων μπαταριών ενεργειακής αποθήκευσης, και εξοπλίζει μια αφιερωμένη τεχνική ομάδα ποιοτικής διαχείρισης για να εποπτεύσει την παραγωγή και την ποιότητα, και να παρέχει στους πελάτες τη διπλή εξασφάλιση ποιότητας στρώματος, και προσπαθεί να ολοκληρώσει κάθε διαταγή των πελατών εγκαίρως, υψηλή - ποιότητα και ακριβής ποσότητα. «Η επιβίωση από την ποιότητα, ανάπτυξη από τους κανόνες» είναι η αδιάλειπτη αναζήτηση MITSCN.

Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 12Beijing MITSCN Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 13

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

+86-10-64933458
Huixin PLaza, ανατολικός δρόμος NO.8 Beichen, περιοχή Chaoyang, Πεκίνο, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε